Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

»Βελτιστοποίηση SEO & αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας|

veltistopoihsi SEO auxisi episkepsimothtas istoselidas

Βελτιστοποίηση SEO & αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας

Η βελτιστοποίηση του SEO σε μια ιστοσελίδα, την ωθεί να βγεί στην πρώτη θέση αναζητήσεων της GOOGLE και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της.

Το traffic όπως συχνά λέμε, απαιτεί μια «σειρά» απο διαδικασίες προκειμένου να αυξηθεί, που μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Στην websocial, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για μια επιχείρηση , να προβάλει την παρουσία της στο διαδίκτυο με «δυναμικό» τρόπο.

Έτσι συνυπολογίζοντας τον υπέρμετρο ανταγωνισμό που τα τελευταια έτη λαμβάνει χώρα στον παγκόσμιο ιστό, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο απο τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να «ανεβάσουμε» στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων της google, σελίδες που στοχεύουν σε μία ή σε ενα σύνολο από λέξεις κλειδιά.

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται ποικίλλει και εξαρτάται άμεσα απο τον ανταγωνισμό και την κατηγορία της λέξης (ή λέξεων κλειδιών) που θέλετε να στοχεύσετε.

Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και πρίν την ανάληψη και ολοκλήρωση του project υπάρχει και η σχετική ανάλυση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

 

Call us now