Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

✓Αξιόπιστη κατασκευή ιστοσελίδας, με τιμή 299€;

κατασκευή ιστοσελίδας τιμή, κατασκευή ιστοσελίδας, κόστος κατασκευής ιστοσελίδας, κόστος υλοποίησης site, τιμές ιστοσελίδας, times istoselidas, kostos kataskevis istoselidas, kataskevi istoselidas, kostos ulopoihshs site, kataskevi istoselidas timi, web design

Kατασκευή ιστοσελίδας, με τιμή 299€;

Σχετικά με τις τιμές & το κόστος κατασκευής για μια ιστοσελίδα: Το να ορίσει κανείς μια τιμή, εκ προοιμίου για την

κατασκευή ιστοσελίδας 

,/ενος site, θεωρείται αν μη τι άλλο ύποπτο.
Όπως σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, έτσι και στην υπηρεσία κατασκευής μιας ιστοσελίδας (Web design-Web development), η φάση της προ-σχεδίασης/ μελέτης, θα προηγηθεί της φάσης της κοστολόγησης.

Κανείς επαγγελματίας του χώρου και καμία εταιρεία στον κόσμο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πριν καν συζητήσει με τον υποψήφιο πελάτης της, τι έχει ακριβώς στο μυαλό του να κάνει, με ποιον τρόπο (μέθοδο) αυτό γίνεται καλύτερα κλπ.

Εμείς στην Websocial θεωρώντας αυτονόητο ότι ο κάθε άνθρωπος / εταιρεία, έχει διαφορετικές ανάγκες που θέλει να ικανοποιήσει, διαφορετικούς στόχους που έχει θέσει κ.α, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ομαδοποιήσουμε ολα τα projects συλλήβδην, σε ενιαία πακέτα τιμών.

Παραδείγματα Ιστοσελίδων με χαμηλό μπάτζετ/ κόστος υλοποίησης

Τι σημαίνει στην πράξη αυτό; Πχ ένας υποψήφιος πελάτης είναι ζωγράφος ή γλύπτης και θέλει να παρουσιάζει τα έργα του μέσα από ένα ιστότοπο με την μορφή gallery (photos), χωρίς ωστόσο να δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να αγοράσει online.

Απλά θέλει να δημιουργήσει ένα site προβολής της δουλειάς του διαδικτυακά, μέσω internet.Σε αυτη την περίπτωση, όπως και σε πολλές άλλες παρόμοιες, το κόστος υλοποίησης μιας τέτοιας ιστοσελίδας, θα είναι αρκετά χαμηλότερο από την περίπτωση υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου eshop.

Εξάλλου το κόστος υλοποίησης πάντα έρχεται σε πλήρη συνάρτηση με:

  • το πλήθος των υποσελίδων που θα έχει το site,
  • την ταχύτητας πλοήγησης της ιστοσελίδας,
  • το πόσο φιλική είναι στις μηχανές αναζήτησης (Seo Friendly)
  • και πολλά άλλα.

Συνοψίζοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ναι και φυσικά γίνεται το κόστος υλοποίησης να περιοριστεί στα επίπεδα των 300 ευρώ, όμως ο αγοραστής δαπανόντας ένα τέτοιο ποσό θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα παραλάβει ένα project αντίστοιχων προδιαγραφών.

Μπορεί «κατά συνθήκη» των απαιτήσεων και των στόχων του να είναι κάτι αρεστό για τον ίδιο και να μείνει ικανοποιημένος.

Αυτό είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, το οποίο πολύ συχνά συναντάμε σε περιπτώσεις κατασκευών ιστοσελίδων που απλά επιζητούν την ψηφιακή τους ταυτότητα, πέραν της φυσικής τους παρουσίας.

Call us now