Κατασκευή Ιστοσελίδας Αθήνα

Social media: Προώθηση site σε Instagram & Facebook

Social media marketing, Facebook promotion, Instagram promotion, προωθηση instagram, προωθηση facebook, προωθηση site, προωθηση social media, digital marketing

Social media marketing, προωθηση instagram, προωθηση facebook, προωθηση site

Η προώθηση ενός site στα social media, όπως έιναι το Instagram και Facebook, είναι μια απο τις βασικές συνταγές επιτυχίας, για την εξέλιξη της «πορείας» της ίδιας της ιστοσελίδας.

Στη websocial γνωριζούμε πολύ καλά, ότι ένα μεγάλο ποσοστό του «traffic» μιας ιστοσελίδας προέρχεται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή αλλιώς τα γνωστά μας σόσιαλ.

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας

Η επισκεψιμότητα ενός ιστοτόπου, εξαρτάται κυρίως:

  • Aπό τις οργανικές αναζητήσεις μέσω των μηχανών αναζήτησης, όπως είναι η google.
  • Από τις αναζητήσεις των χρηστών για δημοσιεύσεις (σελίδες & άρθρα) μέσω των «αντιπροσωπευτικών» σελίδων της ίδιας της ιστοσελίδας, στα

    social media

  • Από επισκέψεις μέσω διαφημιστικών καμπανιών (Google ads, Facebook ads, Instagram ads)
  • Από άλλες προωθητικές εκστρατείες / καμπάνιες μέσω email (newsletters)

Όπως μπορουμε έυκολα να διακρίνουμε τα σόσιαλ στη σχετική λίστα έχουν την «τιμητική» τους, καθώς αναφέρονται σε δύο απο τα τέσσερα «bullet» της λίστας.

Πράγμα που αποδεικνύει πολύ εύκολα αυτό που περιγράφουμε και πιο νωρίς.Σήμερα ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας μιας ιστοσελίδας έχει να κάνει με το πόσο καλα ανεπτυγμένα ειναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενος ιστότοπου.

Πόσο καλή δουλειά γίνεται στην προώθηση και το ψηφιακό μάρκετινγκ, δηλαδή τι βαρύτητα έχει δοθεί στο κομμάτι αυτό.

Πολλές φορές πίσω απο την «επιτυχημένη ιστορία» μιας ιστοσελίδας που έχει πολλές πωλήσεις και υψηλή επισκεψιμότητα, δεν βρίσκεται κάποιο πολύ μεγάλο μπάτζετ ή η καλή κατασκευή της ίδιας της σελίδας, αλλά η δυναμική της παρουσία σε μέσα δικτύωσης με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης.

Τέτοια μέσα είναι το Facebook και φυσικά το Instagram, που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί σχεδόν το ενδιαφέρον στις κοινότητες των νέων ατόμων.

Η websocial με την πολυετή εμπειρία της στο κομμάτι αυτό παρεμβαίνει και παρέχει έτοιμα «πακέτα» προώθητικών ενεργειών που απευθύνονται σε υπάρχουσες επιχειρήσεις ή και Startups.

Επικοινώνησε μαζί μας και πες μας τι στόχους έχεις θέσει και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα αναλάβει να ασχοληθεί μαζί σας και να σας εξηγήσει διεξοδικά τι προοπτικές υπάρχουν για τη δική σας περίπτωση και σε τι κόστος.